Portretten

Naast mijn passie voor het fotograferen van landschappen en stadsgezichten heb ik sinds 2016 ook een liefde gekregen voor het schieten van portretten. Toen ik net begon merkte ik hoe lastig het was en hoeveel extra aandacht een goede portretfoto nodig heeft in vergelijking met een landschap of gebouw. Het juiste licht, de pose en het moment van de opname is zo ontiegelijk belangrijk om een mooi portret te krijgen. Maar als je dan de perfecte plaat schiet geeft het juist die extra voldoening. 

Na vele jaren oefenen in het schieten en de nabewerking van de foto’s kan ik wel zeggen dat ik m’n eigen unieke stijl heb gevonden. Mijn doel is om momenten vast te leggen zoals ze zijn, zonder al te overdreven poses of geforceerde uitdrukkingen. Ik probeer mensen ontspannen op de foto te zetten. Het resultaat is een eerlijk en ongefilterd beeld dat op zichzelf spreekt. Mijn portretten variëren van ingetogen tot levendig, afhankelijk van de persoon voor mijn lens. Mijn voorkeur gaat uit naar het gebruik van natuurlijk licht op diverse locaties, waardoor je een echt authentieke en unieke foto krijgt.

Als je op zoek bent naar een uniek portret, een duo-shoot of het vastleggen van een evenement, ben ik beschikbaar om unieke beelden voor je te creëren. Blader gerust eens door m’n portfolio heen en als je overtuigd bent door deze beelden kan je mij altijd boeken voor een fotoshoot op maat! Stuur gerust eens een vrijblijvend bericht of vraag om een offerte via de contactopties onderaan deze pagina!